Kleine beurt in Zandvoort

Bij Vakgarage Karimo wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Karimo niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Karimo voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Zandvoort altijd langs Vakgarage Karimo om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Zandvoort? Kom dan langs Curiestraat 10 in Zandvoort (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragekarimo.nl of bel naar 023-5733792.

Contactgegevens

Vakgarage Karimo
Curiestraat 10
2041 CD Zandvoort

tel.: 023-5733792
mail: info@vakgaragekarimo.nl